UseChat
Spring til indhold

Barske Bill

  En kølig sommeraften sad Bill i sin lænestol og røg en pibe. Klokken var henad ti da telefonen ringede. Ja, det er Barske Brutale Beredvillige Bill svarede han og lod piben glide ud af hånden. Han sank en klump. Det var Dynamiske Dianna der havde drejet hans telefonnummer, og nu sad hun der og fortalte at hun var blevet overfaldet af Fantastiske Frank. Men det værste for Bill var dog, at han i baggrunden kunne høre Frank grine på den mest irriterene måde. Åhh Bill. Kom og red mig. Dianna stønnede lavmælt, og lagde røret på. Bill lænte sig tilbage i stolen og begyndte at tænke – så det knagede. Pludselig kom han i tanke om at han ikke måtte læne sig tilbage i stolen, da der så ville springe et fjederkniv ud fra ryglænet og dræbe ham. Puh ha da, sagde Bill. Nåh, men Jeg må vel osse se at få reddet min Dianna. Bill rejste sig og forlod stuen.
  Taxi..Taxi.. En Taxi rullede op på siden af ham. Fa’me på tide vrængede Bill da han satte sig ind i bilen. Hvor ønsker herren sig hen?, spurgte taxachaufføren. Ad helvede til, råbte Bill. Desværre, så langt kører vi ikke. Bill pressede sin maskinpistol ind i taxachaufførens nakke.

  Taxaen rullede, og Bill sang en lille sang han havde lært af Fantastiske Frank, første gang de mødtes. ** Jeg en helt vil være. Jeg dig skyder op. Men hvis du er for svær. Så skyder jeg…..** Så kunne Bill ikke mere. Men hver gang han var ude at køre i taxa sang han denne sang, hvorfor ingen taxachauffør tragtede efter at køre med ham – mere end eén gang.
  Taxaen stoppede. Bill steg ud. Han gik hen til en telefonboks. Han skulede rundt for at se om der var nogen, men heldigvis for ham var han alene. Klokken var nu blevet halv eet om natte. Han tog en lommekniv frem. Langt væk kunne man se en mand stål i en telefonboks, ifærd med at brække den op. Ja, hvad gør man ikke for damen!. Snøft snøft. Nu skal Fantastiske Bill hér, nok brutalisere Fnattede Frank, sagde Bill for sig selv, og bad om nummeret til Dianna, da han var kommet igennem til nummeroplysningen. Hvilken Dianna. Øhh hvilken Dianna. Jo min Dianna, sagde Bill. Aha, er det Dianna Ross De tænker på, spurgte damen i telefonen. Nej råbte Bill, det er Dianna den Dejlige, Dianna den Duftene. Lidt efter fik Bill nummeret.
  Han ringede til Dianna. Ja, det er Bill. Skat lad mig lige få adressen, så jeg kan….. røret blev lagt på. Åhh jeg store klovn, nu ved jeg hvor hun er. Der hjemme hos sig selv selvfølgelig.
  Han råbte en taxa an, og bad chaufføren om at køre sig til Diannas adresse.
  En halv time efter stod jeg så foran hoved døren.
  Bill bankede på døren. Kort tid efter åbnede den, og Fantastiske Frank stod dér – med en kæmpe kaliber. Øhh hej du, fik jeg fremstammet.
  Frank hævede kanonen – mod Bill

  ## Får Bill reddet Dianna. Dør Frank. Hvem vinder ## Hør næste og sidste afsnit på næste onsdag. Samme Bill-tid – samme Bill kanal.
  Billl stod helt stille. Jeg kan ikke se noget, sagde han for sig selv. Han løftede hænderne og mærkede Fantastiske Franks kilo Kanaon være foran sit øje. Åh Gud sagde han. Nåh er du nu osse blevet religiøs spurgte Frank. Bill tænkte atter engang. Og denne gang knagede det endnu højere end før. Hej Frank. Prøv lige engang at se ind i geværkolben. Den ser helt underlig ud. Frank fjernede følsomt kilokanonen fra Bill øje. Så hold den lige Bill, mens jeg kigger ikke?. Jo, naturligvis, sagde Bill. Tog kanonen og lod Frank kigge ind
  i den anden ende. Luge hvad han havde tænkt sig.
  Åhh nej, råbte Dianna, da hun kom ud af hoveddøren. Skyd ikke Frank min elskede Bill. Bill kiggede kold op på Dianna. Hør nu skat. Frank her er farlig for små piger som dú. Dianna kiggede bedrøvet på Bill. Åhh nej skat, lad være med at se sådan på mig.
  >Det ser slemt ud Bill, konstaterede Frank. Han løftede hovedet og så på Bill. Ja, prøv lig at se en ekstra gang, sagde Bill og håbede på at han denne gang fik chancen for at blæse Franks hjerne ud af hovedet. Men ville det nu osse være smart. På den ene side JA. Men på den anden side nej. Kommunes feje/rengøringshold havde jo ikke arbejdstid om natten, og det ville ikke være så lækkert med en nyudsplattet hjerne der lå og kogte til der var nogen der fjernede den. g hvis nu en hund kom forbi…. Bill gøs. Men på den anden side – Frank var farlig og Dianna stod der i den flotteste Satinkjole. Bill syntes hendes barm var vokset meget mere end sidste gang. Han trykkede på aftrækkeren, og hørte med glæde klasket, da Franks hjerne landene på jorden. Åhh Billy-boy, sagde Dianna. Nu er du min.
  De gik ind i huset. Ingen af dem tænkte på FRank, der lå og kogte ude på vejen. Du Di-anna, jeg synes din barm er vokset, sagde Bill. Dianna rødmede. Åhh baby, sagde hun og lagde sig ind over Bill der følte luften blive meget varm og fugtig.
  ## Her skal det siges, at det var første gang Bill havde været så tæt på en dame, hvorfor han så sagde:## Åhh Dianna, er det her sikker eller saftigt sex?.. Uuuudddd råbte Dianna.
  Bill blev sparket ud af døren, og landte med hovedet først. Avvv. Da han prøvede at rejse sig, var han ved at glide i Frank. Fandes osse sagde han for sig selv. Nu var jeg ellers lige så barsk, brutal og barmfri.
  ## Bill ophørte med at lege dedektiv. Men kvinde elsker ville han altid være ##
  Bill sad alene med en pibe hjemme på kontoret. Klokken var blevet 9 om aften. Telefonen ringede. Bill tog den ikke. Bill drømte.
  ¤¤ Jeg sidder på en fransk altan – Jeg er en drømme narkoman ¤¤

  Print Friendly, PDF & Email
  Tags: