Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Det jeg aldrig nåede – Knuds Net
Spring til indhold

Det jeg aldrig nåede

Jeg er træt
af alt det som jeg
ikke nåede denne gang
Det er bl.a. derfor
jeg vil synge denne sang
og fordi jeg ingen venner
har at dele sorgen med så
jeg vil bare gå og græde
jeg vil græde helt alene
Det er for sent, og det er slut nu
Det er sket, og det’ kaput nu
Ingen vil forstå min sorg nej
heller ikke du og heller ikke jeg
tror jeg er på dødens rand så
vil du ikke prøve at se
hvad der skete
For jeg er ved at bukke under
Jeg er træt
af alt det jeg
ikke nåede
som jeg burde ha’ nået
men det’ for sent nu
er toget gået
ahh hjælp mig i
min kærlighed
min elendighed
bliv ved!

Print Friendly, PDF & Email