Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Hvad med dig? – Knuds Net
Spring til indhold

Hvad med dig?

Her er mange gode piger
som Jeg gerne ville ha•’
og Jeg prøvede så til denne fest
og aec var her aen g1K af·

jeg har det bare af helved’ til
Jeg blir’ nødt til at si 1 e det
uanset om jeg vil
Hun er så sød
Hun er så sej
Hun er vist lige den type
der passer til mig

Jeg drak mig fuld
for at overleve
Jeg drak mig fuld
for jeg følte smerte
følte en eller anden
havde misbrugt mit hJerte
Men t1vem, hvor hvad & :nvordan
Det er det rene vand
Sr der nogen der forstår min situation
mi:::1 fustration
mit usle liv uden
Kærlighed
især for mig
Hvad med dig?

Print Friendly, PDF & Email