Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Jeg ser det hele fra min trygge stol – Knuds Net
Spring til indhold

Jeg ser det hele fra min trygge stol

Skrevet søndag 12. august 1990, Lyngby.

Jeg sidder i min trygge stol
1 den røde aftensol og ser fjernsyn
Jeg ser en militærklædt mand med studset overskæg
presse en cevilklædt mand op ad en væg

Ved hans side dingler en maskinpistol
Jeg ser det hele fra min trygge stol
Han trykker den nu ind i nakken på manden
Sveden løber mig over panden

Mandens lover stemme skælver O’ herre dræb mig ej
jeg lover jeg evigt vil tjene dig
Man ser det 1 en gra-sort shilouet
Våbnet brøler, manden gi’1 r et spjæt

i kirgens navn, et offer mer’
Et offer her og et offer der
Bødlen griner, sparker til den dødes hoved’
Glider, falder, groteskt i blodet’

Print Friendly, PDF & Email