Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/c/3/6/knuds.net/httpd.www/wp-indhold/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Jeg vil få det godt – Knuds Net
Spring til indhold

Jeg vil få det godt

Jeg vil få det godt
Tirsdag 6. april 1993, Lyngby.

Tirsdag 6. april 1993, Lyngby.
Årene gik
og jeg gik med
men jeg snublede og slog mig
hvert eneste sted
jeg rejste mig op
men faldt snart igen
blev slæbt hen ad gulvet
af fjende, af ven

Årene gik
og det eneste jeg fik
var sår der blødte
og snart blev det skik
at solen gik ned
og blæsten tog fat
min sjæl blev kold
af psykisk terror og vold

Årene gik
snart er det forbi
kampen mod min fortid
og de som var der i
vil gå i glemmebogen
og det som var blåt
vil forsvinde helt
og jeg vil få det godt

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar