UseChat
Spring til indhold

Anbefaling WordPress plugins

  Anbefaling af WordPress Plugins

  Denne liste med anbefaling af plugins til WordPress er subjektiv, og viser kun mine tanker om disse plugins.

  Sidst opdateret:  2018-09-22

  1. ContentView Pro – er et plugin der kan præssentere indlæg/sider på en fin og fornuftig måde. Har du fx over 100 indlæg/artikler du gerne vil præssentere uden selv at skulle sætte et layout op, så kan pluginnet her gøre det for dig, og der er mange indstillingsmuligheder – mange!
  2. Advanced iFrame Et plugin der laver dine iFrames så de tilpasser sig alle typer af enheder.
  3. String Locator – Leder du efter fx en tekst-streng, kan du bruge dette plugin til hurtigt at finde den. Fx leder du måske efter teksten “Posted by” som ofte kan forekomme på et indlæg. Pluginnet finder strengen hurtigt, og du kan hurtigt ændre det du ønsker. Pluginnet finder også WordPress’ kernefiler, og derfor er det en god idé på forhånd at vide, at det man ændre kan få fatale konsekvenser ved fremtidige opdateringer.
  4. Mmm Simple File List Dette plugin viser filer i (ftp)folder. pluginnet anvendes og konfigureres udelukkende via en shortcode og kan sættes op til at vise indholdet på flere forskellige måder. En simpel men effektiv måde at lave et download område på din hjemmeside.
  5. Caldera Forms Dette plugin er et drag’n’drop formular-plugin til at lave professionelle kontaktformularer, med datavalidering og indsamling. Fx kan du validere på dansk telefonnummer syntax. Pluginnet er gratis og enkelte add-ons, men support koster penge. er et drag’n’drop formular plugin. Skal du fx lave en kontaktformular så er dette plugin super-duper. Du kan data validere på dine felter, lave filupload og meget mere. De tilbyder endda en masse forskellige tilkøbs add’ons.
  6. WP Photo Album Plus Dette PHP7 fungerende plugin anvendes til at vise billeder på dit site. Det har over 800 forskellige indstillingsmuligheder, men kræver kun at man tager stilling til 15-25 af dem, for at pluginnet skal virke optimalt. Et af de smarte funktionaliteter er at man kan uploader sin mappestrukturer fra sin lokale (Windows)-computer og få pluginnet til at lave albummer ud af disse. Pluginnet er gratis.
  7. Post-type-switcher.1.7.0 Dette plugin kan du bruge, hvis du ønsker at lave din side (Page) om til indlæg (post) eller omvendt. Pluginnet ligger sig automatisk som en funktion, når du redigerer netop siden eller indlæget.
  8. WP Clean Up Dette plugin kan du bruge, hvis du ønsker at rydde op i WordPress.Pluginnet rydder op i dine tidligere udgivne sider, skrammelfiler med mere – hvis du giver det lov. Det findes under menuen Indstillinger.
  9. AddToAny Share Buttons: Dette plugin gør det muligt både at dele sider og indlæg, for eksempel via Linkedin, Facebook, SMS, Yahoo med flere. Der er mange gode indstillingsmuligheder.
  10. Brilliant Easy Exclude Posts (BEEP): Dette plugin gør det muligt fordig at ekskludere indlæg fra søgemaskiner, menu-strukturer med mere. Det kan være smart hvis du vil vise et indlæg, men selv bestemme hvorfra det skal vises. Indstillingsmuligheden er at slå det til og fra, og findes på selve indlæget når du redigerer dette.
  11. EU Cookie Law: Dette plugin gør det muligt for dig at vise at dit site bruger cookies, ifølge EU lovgivningen. Der er mange indstillingsmuligeheder.
  12. Events Manager: Dette plugin kan tilrettes på dansk, og er noget af det bedste jeg ser, i forhold til at lade dine brugere vide hvilke arrangementer der afholdes. Der er et hav af indstillingsmuligheder, som for eksempel, hvor arrangementerne afholdes, Google-map funktion, tilmeldingsfunktion med mere. Uhyre effektivt.
  13. Hide Page & Post Titles: Dette plugin gør det muligt at skjule siden eller indlæggets titel. gør man det, kan man naturligvis heller ikke (som standard) se siden elelr indlægget via en menustruktur (under normale omstændigheder). Men hvis man tilføjer en side eller indlæg i WordPress på en alternativ måde, så kan man godt snyde i forhold til visningen.
  14. Link Libary: Dette plugin Samler alle dine links og præsenterer dem på en pæn måde. Der er rigtig mange fede indstillingsmuligheder, som for eksempel ‘bruger upload’ af links.
  15. Mailpoet Newsletters: Dette plugin bruges til at sende nyhedsbreve ud. Der er mange indstillingsmuligheder, som for eksempel til tilmeldingsfunktion, listevalg med mere, og enrimelig fod editor til at skrive selve nyhedsbrevet.
  16. TinyMCE Advanced: Dette plugin erstatter WordPress egen WYSIWYG-editor. Det er smag og behag, men pluginnet tilføjer under alle omstændigheder nogle brugbare funktioner der er nyttige hvis du skriver meget tekst, og har brug for flere redigeringsværktøjer.
  17. WiseChat: Dette plugin tilføjer et chat-system til dit indlæg eller side. Der er mange gode indstillingsmuligheder.
  18. YOP Poll: Dette plugin gør det muligt at tilføje brugerafstemninger på dine sider. Der er mange indstillingsmuligheder, du kan lave lige så mange spørgeskemaer online som du vil.  Ydermere er de spørgeskemaer drr laves, et flot designet layout-mæssigt produkt. Det er virkeligt værd at kigge på.
  19. Visitor Maps and Who’s Online: Dette plugin er tilo brug for dig, der lige vil holde øje med hvor mange besøgende du har på dit site – der er live-trafik overvågning, og mulighed for GEO lokalisering. Som andre overvågniongsplugins er der her tale om cirka-beregninger af besøgende. Pluginnet er dog stadig anvendeligt og effektivt, og tilbyder også en widget.
  20. WordFence Security og WordFence Security Live Traffic Admin Widget: Sidstenævnte admin-widget lægger sig i administrationen af dit WordPress site, og giver dig mulighed for at se livetrafik på dit site. Som andre overvågniongsplugins er der her tale om cirka-beregninger af besøgende. Du kan via denne widget blokere enkelte Ip adresser eller IP ranges (hele netværk), og se hvor dine besøgende kommer fra. Eksempel: Hvis du for eksempel ikke ønsker besøgende fra Sverige, kan du blokere dem. Selve WordFence vil jeg ikke teknisk beskrive, men kun sige at jeg føler mig mere sikker, end hvis jeg ikke havde det installeret. Resten af sikkerheden bør du foretage i din httaccess fil.
  21. Ultimate Member: Dette plugin er i sig selv ganske fint. Et plugin til at styre medlemmer på dit site, adgang til dine indlæg og sider. Der er et kæmpe udvalg af indstillingsmuligheder, ekstra-muligheder, faldgrupper og smarte funktioner. Det er virkeligt effektivt hvis du har m´mange brugere, oprettelser og lignende, brugergrupper med mere. Til pluginnet findes der en del gratis extentions/side-plugins der gør dit bruger-styrings-liv itl en ren leg. Nogle er gratis og andre koster. De gratis er virkeligt gode, og de som koster sætter prikken over I’et.
  22. WP Photo Album Plus – et simpelt plugin til at vise billeder på dit site, men med over 200 forskellige indstillingsmuligheder; batchupload, folder-upload. Det 98,99% oversat til dansk. Det kører fint både på WP sider og WP indlæg.
  23. AJAX Search Pro – er et plugin der enten arbejder sammen med, eller erstatter din nuværende søgefunktion. Du kan få pluginnet gratis eller i en PRO version. Gratisversionen  tilbyder dig mange fede muligheder for at tilpasse søgefunktionen; PRO versionen giver dig flere end 400 indstillingsmuligheder til denne funktion. Blandt andet kan du lave din søgefunktionen således, at du kan søge på ‘tags’, ‘kategorier’, tidsinterval med mere. Layoutfunktioner, præssentation af søgeresultater samt sprog kan tilpasses. Det koster (Oktober 2017) $36 amerikanske dollars – som er cirka 300 kroner. Pluginnet kører hurtigt, det er let at komme i gang med. Der er en omfattende hjælpeguide (ikke altid lige nem), og et stort fora hvor du også kan få hjælp. Du kan have flere forskellige søge-felter på dit site, fx éti toppen, ét midt på og et i din footer – alle hver i sær tilpassede.
  Print Friendly, PDF & Email