UseChat
Spring til indhold

Frank

  – hej stump. Frank gassede knallerten og kørte op på¨siden af den lille lyshårede dreng med skoletasken på ryggen.
  – Kan du ikke sig hej stump. Hva´stump. Frank gassede atter knallerten op og kørte i en bue rundt om den lille dreng der mest af alt havde lyst til at løbe sin vej, men ikke turde.
  – Det var satans. Frank steg af knallerten lidt længere fremme og stillede sig med skrevne ben foran den lille dreng, der prøbvede at komme forbi.
  – Svar så din lille gnom eller jeg river hovedet af dig.
  – Hva´ skal jeg sige, sagde drengen. Han var lige ved at græde.
  – Hold kæft med det flæberi, elendige møgunge. Skal du have slag eller hva? Frank stak hånden inden for jakken og hev et skod frem.
  – Så svar dog mand forhelvede. Skal du have bank eller hvad ?
  Denne lille dreng mumlede et eller andwet.
  – Hvad er det du står og siger stump. Frank puffede til drengen der gik to skridt tilbage.
  – Jeeg sagde bare, mumlede drengen igen, at når min storesøster får det her at vide…
  – Hør stump, din storesøster får aldrig noget at vide, for du fortæller hende nemlig slet ikke noget. Det er du nemlig slet ikke i stand til. Frank så nedladent på drengen.
  – Se der, sagde drengen ivrigt og pegede. Frank kiggede ikke.
  – Hold op med den fidus, sagde han. Jeg kender godt jer små lorte der altid tror at vi store altid hopper på den. Den går bare ikke.
  – Men det er rigtrigt. Se dog selv.
  Frank to fat i kraven på ham. Hvis du laver numre river jeg tarmene ud på dig og tvinger dig til at æde dem – rå, sagde Frank. Det har jeg nemlig selv læst i en bog.
  – Vampyrtroldene af Dennis Jürgensen.
  – Rigtigt stump. Hvor helvede vidste du fra at det var den den bog.
  – Jeg har selv… han tav, men pegede så med rystene finger.
  – Se der mand.
  Frank bvendte sig om, glædeligt uvidende om hvilken fare han var oppe imod.
  En lysende oibjekt bevægede sig huirtigt over dem på den asfaltgrå himmel.
  – Hold da kæft mand, hvor fedest gispede Frank. Det rå sejt mand.
  puf puf. Vilde lyde og sprudlende farver oplyste den dunkle himmel.
  Frank slap den lille dreng og tog sig til hovedet.
  – Du milde kiniser, hviskede han, og mærkede i det samme en varm væske løbe ned af venstre ben. Hvid, klæbrig, og ildelugtende.
  – AD! skreg Frank, fy for satan,
  – Hva’ er der, spurgte den lille dreng og så op på Frank, som skar svære grimasser. Hans ansigt fortrak sig, og små skrig banede sig vej op igennem halsen og ud af munden, før de blev til en højlydt stønnen.
  Store våde pletter havede banet sig vej igennem Franks lyse bukser.
  – Kan du ikke se dét. Frank løftede armen og pegede ud i det aftenblå.
  – Nej, hva’ er det.
  Den lille dreng så uforstående op på Frank. – Se nu forhelvede, din lille imbicile zombi. Kan I snothvalpe intet forstå. Tvinger du mig atter til at rive dit lortehovede af og trampe det flat.
  Kan du ikke se hende.
  Den lille dreng kiggede med store våde øjne op mod himlen. Men han kunne intet se deroppe. Istedet kunne han se Frank der af en usynelig kraft blev kastet mod jorden. Der lå han og vred sig i smerte, mens ordene strømmede ham ud af munden.
  ” Åh Bertha. Åh slemme slemme Bertha. Min henrivende møre bankekød. Med læderpisken vil jeg temme dig i løvens hule, i bjørnenes dans. Åh slemme og vemodige Bertha. Lad mig dog transfomere mit cellevæv til dit indres skønhed. ”
  Den lille dreng så sit snit, og stak af.
  Næste morgen kunne man på landet’s aviser læse:
  En femtenårig dreng, Frank “Fudis” Frandsen blev igår eftermiddag fundet omkommet på vej hjem fra skole. Et øjenvidne har fortalt os på avisen, at Frank var udsat for en større overmenneskelig påvirkning fra det ydre rum. Øjenvidnet betegner det som et fatamogana. Direkte fra øjenvidnet lyder det som følger: Frank lå altså der, fuldstændig i trance. Jeg kunne intet gøre! Endvidere lyder det at Frank’s bukser blev udsat for en størrrer dosis, om vi så må sige, spærma alias sæd, som det nu engang siges på Latin. Vores redaktør’s kommentar: Ja så’n går det jo, når bruste knægte i pubateten ikke kan lade små børn være i fred. Gud være med dig Frank
  Frank blev to uger efter begravet i en blykiste. Hans legme rådnede aldrig, thi politiet ville gerne efterforske og obducere ham, når de ellers en gang fik tid. Velbekomme !

  Print Friendly, PDF & Email
  Tags: